×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Mysingen Midvinterbrygd 2023

Mysingen Midvinterbrygd 2023 från Nynäshamns Ångbryggeri är smakfull julöl. En öl att servera som sällskapsdryck eller till julbordet.

Om ölen

Producent: Nynäshamns Ångbryggeri AB.
Land:
Sverige.
Ölstil: Mörk ale.
Styrka: 6%.
Flaskans bäst före: Oktober 2024 (provsmakas 21 november 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 17732.
Pris vid inköp: 35 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Mysingen Midvinterbrygd 2023 från Nynäshamns Ångbryggeri är smakfull julöl.

Öl från Nynäshamns Ångbryggeri är ingen nyhet här på Ölbloggen. Spana gärna in tidigare recensioner. Men först ska du få läsa vad jag tycker om årets upplaga av Mysingen Midvinterbrygd 2023. Alltså jag tycker den är trevlig. Läs vidare vetja!

Utseende

Mysingen Midvinterbrygd har en mörkt röd färg med ljusbrun skumkrona.

Doft

Rostad doft av mörkt bröd, torkad frukt, kryddor och choklad. Alltså jag får en känsla av kall glögg över doften. På ett bra sätt bör nämnas.

Smak

Maltig rostad smak av mörkt bröd, torkad frukt och kryddor. Beskan är balanserad med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden. Men jag kan inte låta bli att få en slags torkad kött karaktär i smakbilden.

Betyg

Mysingen Midvinterbrygd 2023 är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till julmaten. De kryddiga tonerna för tankarna mot julkryddor och det ger en trevlig touch till doft- och smakbilden. Men köper jag den igen? Alltså jag kan köpa igen! Eftersom det smakar bra.

3,75/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *