×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Mikkeller Weird Weather är alkoholfri IPA

Mikkeller Weird Weather är alkoholfri IPA. Smakar det bra?

Om ölen

Producent: Mikkeller.
Land:
Danmark.
Ölstil: Alkoholfri IPA.
Styrka: 0,3%.
Flaskans bäst före: Januari 2020 (provsmakas 9 mars 2018).
Systembolagets beställningsnummer: 1956.
Pris vid inköp: 21,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Mikkeller Weird Weather är alkoholfri IPA. Smakar det bra?

Mikkeller Weird Weather är en alkoholfri IPA. Jag tror faktiskt inte jag har någonsin provsmakat en alkoholfri IPA: Hur smakar det egentligen? Jag noterar att den får ganska goda omdömen på Ratebeer. Då tycker jag det är en bra IPA med andra ord?

Utseende

Oklar gul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Doft av spadet från tropisk frukt på burk. Det finns också en oidentifierbar doft, som jag inte kan sätta fingret på vad det är. Är det skurmedel jag känner doft av? Jag vet inte om doften tilltalar mig faktiskt.

Smak

Söt smak av spadet från tropisk frukt på burk. Precis som med doften så finns det en smak jag inte kan identifiera. Det är ingen jättedålig smak, men det är ingen smak som tilltalar mig.

Betyg

Mikkeller Weird Weather är ingen alkoholfri IPA som tilltalar mig. Som redan benämnts så får den ganska höga betyg på Ratebeer från de som testat. Jag håller personligen inte med. Men det betyder inte att du inte kommer gilla den heller. Om du provat den själv, så får du gärna säga vad du tyckte. Kanske ska nämna att jag tycker den är lite dyr också.

2/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *