×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Marsjön från Brukskällan Bryggeri

Marsjön från Brukskällan Bryggeri är smakfull och god öl att dricka som sällskapsdryck eller till hamburgare och grillat kött.

Om ölen

Producent: Brukskällan Dalsland.
Land:
Sverige.
Ölstil: Amerikansk pale ale
Styrka: 5,5%.
Burkens bäst före: Oktober 2024 (provsmakas 14 februari 2024).
Systembolagets beställningsnummer: 30405.
Pris vid inköp: 32 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Marsjön från Brukskällan Bryggeri är smakfull och god.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

Vill du läsa mina tidigare recensioner från Brukskällan Dalsland, så hittar du recensionerna här. Men först ska du ska läsa vad jag tycker om Marsjön. Som du redan läst i den inledande rubriken, så tycker jag Marsjön är en trevlig öl.

Utseende

Marsjön har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Humlearomatisk doft av ananas, grapefrukt och ljust bröd.

Smak

Humlearomatisk smak av ananas, grapefrukt och ljust bröd. Beskan är balanserad till smakbilden och eftersmaken är av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Marsjön från Brukskällan Bryggeri är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller när man fixar med grillen. Men jag kan också servera den till grillat kött och hamburgare för att ta exempel. Alltså jag kanske inte tycker den är speciellt stiltypisk, då man nästan får mer av en IPA-karaktär. Men oavsett så är den smakfull och god. Jag köper den gärna igen.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *