×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Keller Unfiltered Lager från Poppels Bryggeri

Keller Unfiltered Lager från Poppels Bryggeri är en alldaglig och trevlig öl.

Om ölen

Producent: Poppels Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: Kellerbier.
Styrka: 5%.
Burkens bäst före: Februari 2024 (provsmakas 10 mars 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 50258.
Pris vid inköp: 19,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Keller Unfiltered Lager från Poppels Bryggeri är en alldaglig och trevlig öl.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

Då var det dags att testa en ny öl från Poppels Bryggeri. Alltså den är ny när denna recensionen skrivs och publiceras. Keller Unfiltered Lager är en öl av stilen kellerbier. Som rubriken redan antyder, så är det en trevlig öl tycker jag. Alltså en alldaglig öl som jag kan tänka mig att alltid ha hemma.

Utseende

Keller Unfiltered Lager har en oklar gul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Maltig doft av ljust bröd, citruston samt en ton som jag vill uppleva är av honung. Det är en enkel, men samtidigt balanserad och trevlig doft.

Smak

Maltig smak av ljust bröd, citrustoner samt en ton av vad jag vill uppfatta är honung. Det finns en beska med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden. Precis som med doften så är det en balanserad och trevlig smak.

Betyg

Keller Unfiltered Lager från Poppels Bryggeri är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till många olika maträtter. Men köper jag den igen? Jo men det kan jag absolut tänka mig att göra. Eftersom det smakar bra. Den är god och det är samtidigt en öl som jag aldrig kommer säga ”nej den vill jag inte ha idag”.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *