×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Juicy Stuff IPA från Klokk & co smakar som en juice

Juicy Stuff IPA från Klokk & co smakar som en juice. Det är juicy stuff på burk.

Om ölen

Producent: Klokk & co.
Land:
Norge.
Ölstil: India Pale Ale (IPA).
Styrka: 6,5%.
Burkens bäst före: Oktober 2020 (provsmakas 14 augusti 2019).
Pris vid inköp: 51,90 NOK.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Juicy Stuff IPA från Klokk & co smakar som en juice. Det är juicy stuff på burk.

Juicy Stuff IPA från Klokk & co smakar som rubriken antyder juice. Det tycker jag skapar en trevlig smakkaraktär sammanbakad med de tropiska tonerna. Nu kanske jag framställer denna IPA som den bästa jag druckit. Så är inte riktigt fallet här, men doftar och smakar dåligt gör den inte.  Av denna anledningen blir jag nyfiken på att prova bryggeriets övriga sortiment.

Utseende

Juicy Stuff IPA från Klokk & co har en oklar gul färg med smutsvit tjock skumkrona.

Doft

Vad gäller doften så upplever jag en humlearomatisk doft av ananas, aprikos, apelsin, spadet av fruktcocktail på burk, nyklippt gräs och tallbarr. Den doftar som en färskpressad god morgon juice. Det i min mening en riktigt trevlig doft som möter mig.

Smak

Här upplever jag en humlearomatisk smak av ananas, aprikos, apelsin och tallbarr med markerad beska med efterbesk smak av tropisk frukt. Det finns en humlebränna, men den tar inte överhand. Det ör en trevlig balanserad smak och jag får en juicig känsla.

Betyg

Juicy Stuff IPA från Klokk & co är faktiskt en trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till en smaskig hamburgare. Denna kan jag absolut tänka mig att köpa igen, eftersom jag tycker om att den smakar lite som en juice. Dock vill jag nog inte ha den till frukosten. Eller?

3,75/5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *