×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Jämtlands IPA

Jämtlands IPA från Jämtlands Bryggeri är välsmakande öl att servera som sällskapsdryck, eller till pyttipanna, fläsk och raggmunk.

Om ölen

Producent: Jämtlands Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: India pale ale.
Styrka: 5,5%.
Bäst före: Oktober 2024 (provsmakas 20 januari 2024).
Systembolagets beställningsnummer: 89796.
Pris: 23,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Jämtlands IPA från Jämtlands Bryggeri är välsmakande öl.

Jämtlands Bryggeri tycker jag producerar trevliga öler. Alltså ta gärna en titt på mina tidigare recensioner. Jämtlands IPA är inte första gången jag dricker, men av någon anledning så trodde jag att jag hade publicerat recensionen. Men bättre sent än aldrig.

Utseende

Jämtlands IPA har en oklar mörkare gul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Humlearomatisk doft av bröd, torkad citrusfrukt och citrus samt en ton som jag vill uppleva vara av karamell.

Smak

Humlearomatisk smak av bröd, karamell, torkad citrusfrukt och citrus. Beskan är markerad med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Jämtlands IPA från Jämtlands Bryggeri är välsmakande öl att dricka som sällskapsdryck eller till många olika maträtter. Jag kan tänka mig maträtter som pyttipanna, fläsk och raggmunk eller en mumsig hamburgare kan passa. Men köper jag den igen? Alltså jag köper den emellanåt. Eftersom den är trevlig.

3,75/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *