×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

IPA Limited Release No.6 från Hantverksbryggeriet

IPA Limited Release No.6 från Hantverksbryggeriet är trevlig öl.

Om ölen

Producent: Hantverksbryggeriet.
Land:
Sverige.
Ölstil: India Pale Ale (IPA).
Styrka: 6%.
Flaskans bäst före: December 2021 (provsmakas 12 november 2021).
Systembolagets nr: 31597.
Pris vid inköp: 28 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

IPA Limited Release No.6 från Hantverksbryggeriet är trevlig öl.

Vill du läsa mina tidigare recensioner från bryggeriet, så hittar du dom här. Men här ska du får läsa vad jag tycker om IPA Limited Release No.6 från Hantverksbryggeriet. Alltså det är en trevlig öl måste jag säga.

Utseende

IPA Limited Release No.6 från Hantverksbryggeriet har en något oklar gyllengul färg med gräddvit tjock skumkrona med lite inslag av gul färg.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, grapefrukt, frukttuggumi, lösgodis av frukt, tallbarr och spadet av fruktcocktail på burk.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, grapefrukt och tallbarr. Beskan är markerad med eftersmak av de smaker som återfinns. Det finns även en liten ton av humlebränna långt bak i eftersmaken.

Betyg

IPA Limited Release No.6 från Hantverksbryggeriet är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till grillat kött, hamburgare eller kanske en kebabtallrik. Men köper jag den igen? Alltså den är trevlig och står den framför mig på hyllan så kan jag ta en flaska eller två. Att dricka den en varm sommardag i skuggan kommer passa fint.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *