×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

International Haze från Brygghus 19 är en New England IPA

International Haze från brygghus 19 är en New England IPA, som framställts i samarbete med Jamil Zainasheff från Heretic Brewing Company.

Om ölen

Producent: Brygghus 19.
Land:
Sverige.
Ölstil: New England IPA.
Styrka: 7%.
Flaskans bäst före: April 2020 (provsmakas 13 juli 2019).
Systembolagets beställningsnummer: 33022.
Pris vid inköp: 34,90 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

International Haze från Brygghus 19 är en New England IPA, som framställts i samarbete med Jamil Zainasheff från Heretic Brewing Company.

På burken står det att läsa att International Haze är bryggd med en stor mängd mosaic och citra humle, kombinerat med mango, ananas och laktos. Nog smakar den allt tropiskt! Det är dessutom en trevlig doft och smak.

Utseende

Oklar gulorange färg med smutsgulvit skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, mango, grapefrukt och lite nyans av spadet från fruktcocktail på burk. Det doftar trevligt.

Smak

Humlearomatisk smak av ananas, mango, grapefrukt och nyans av spadet från fruktcocktail på burk med markerad beska och eftersmak av humlebränna och tropisk frukt. Det är nästan så man får en känsla av färskpressad god morgon juice när man dricker den.

Betyg

International Haze är en välsmakande öl att dricka som sällskapsdryck eller varför inte till en saftig hamburgare eller grillat kött. Köper jag den igen? Jo men det kan jag allt göra.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *