×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Innis & None lämpar sig bäst i vasken

Innis & None lämpar sig bäst i vasken. Det tycker även min kompis som är med och testar.

Om ölen

Producent: Innis & Gunn.
Land:
England.
Ölstil: Pale Ale.
Styrka: 0,0%.
Flaskans bäst före: Juni 2018 (provsmakas 7 februari 2017).
Pris vid inköp: 13,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Innis & None lämpar sig bäst i vasken. Det tycker även min kompis som är med och testar.

Innis & None är engelska Innis & Gunns alkoholfria alternativ som jag kvällen till ära delar med en kompis. Jag kommer flika in vad min kompis tycker, även om det är jag som sätter det slutgiltiga omdömet. Jag hoppas bara att jag bjuder min kompis på en god alkoholfri öl och det visar det sig inte vara.

Utseende

Klar bärnstensfärg med något smutsig skumkrona. Små bubblor när man vickar på glaset.

Doft

Parfymerad inte så trevlig instängd doft av honung, bröd och apelsin. Det har en annorlunda och inte så inbjudande doft. Det doftar faktiskt inte trevligt alls. Min kompis beskriver doften som märklig.

Smak

Konstig vattnig smak av bröd, honung och lite frukt sammanbakat med tråkig beska och en inte så trevlig eftersmak. Detta är verkligen inte gott tycker jag. Min kompis beskriver smaken som gammalt unket vatten som fått stå och ruttna lite.

Betyg

Innis & None från Innis & Gunn är i min mening inte en öl jag köper igen. Det är heller ingen öl jag vill förstöra måltiden med. Denna öl åkte i vasken. Jag och min kompis går vidare med att testa en annan öl som jag hoppas är betydligt bättre.

0/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *