×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Hoffsten Blue Session Neipa

Hoffsten Blue Session Neipa är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till en saftig hamburgare, tacos och pommes frites.
Hoffsten Blue Session Neipa är ett varuprov. Aktiebolaget Centralbryggeriet i Linköping har låtit mig få testa ölen, men har inte sponsrat denna recension på något vis. Åsikterna är helt och hållet mina egna. Jag är märkesneutral. På frågor & svar hittar du mer information.

Om ölen

Producent: Aktiebolaget Centralbryggeriet i Linköping.
Land:
Sverige.
Ölstil: New England IPA.
Styrka: 4,5%.
Flaskans bäst före: December 2024 (provsmakas 25 april 2024).
Systembolagets beställningsnummer: 38984.
Pris: 33:20 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Hoffsten Blue Session Neipa från Aktiebolaget Centralbryggeriet i Linköping är mumsig öl.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

Detta ölet är en hyllning till artisten Louise Hoffsten med familj, som satt en stark prägel på Linköping och Sveriges musikscen.

Alltså jag tycker denna ölen är en bra hyllning för det är en mumsig öl med bra doft och smak. Läs vidare vet ja.

Utseende

Hoffsten Blue Session Neipa har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, mango, grapefrukt, ljust bröd samt en kryddighet av vad jag vill uppleva är rosmarin.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, mango, grapefrukt, ljust bröd och en kryddighet av rosmarin. Beskan är relativt markerad med eftersmak av tropisk frukt.

Betyg

Hoffsten Blue Session Neipa är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till en saftig hamburgare, tacos och pommes frites. Men mest av allt vill jag bara dricka den som den är.  Det är gott och jag köper den igen!

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *