×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Hitachino Nest Red Rice Ale är ölen från rymden

Hitachino Nest Red Rice Ale är ölen från rymden levererad av ett ufo.

Om ölen

Producent: Kiuchi Brewery.
Land:
Japan.
Ölstil: Japansk ale.
Styrka: 7%.
Flaskans bäst före: September 2019 (provsmakas 26 december 2018).
Pris vid inköp: 5,10 €.
Serveringstemperatur: Ska inte serveras alls.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Hitachino Nest Red Rice Ale är ölen från rymden levererad av ett ufo.

När jag öppnar kapsylen på Hitachino Nest Red Rice Ale, så svämmar ölen över i samma fart som en avloppsläcka. Detta bådar vanligtvis inte gott. Det finns inga ord som kan beskriva hur katastrofalt detta ölet är. Uppenbarligen ska den vara bryggd med bland annat fermenterad sake-jäst och rött ris. Antagligen är det för att göra det ännu värre.

Utseende

Oklar rödbrun färg med smutsvit tjock skumkrona som snabbt tunnas ut.

Doft

Märklig jäst unken doft av kokt ris, kärnor och någon odefinierbar frukt. Det doftar bara konstigt och det är en svårdefinierad doft. Jag gillar inte doften någon stans.

Smak

Jäst märklig smak av något som jag antar är frukt och charkuteri av skämd rökt korv med neutral beska. Det är som att dricka något som anlänt från yttre rymden i ett ufo. Fast nu är den från Japan trots allt, så jag kan inte beskylla utomjordingarna denna gång. Det är sammanfattningsvis ingen smak som jag gillar alls. Usch.

Betyg

Hitachino Nest Red Rice Ale vill jag inte dricka som sällskapsdryck eller till mat. Den har en märklig smak av odefinierbar frukt, samt konstig smak av rökt charkuteri. Den har en vedervärdig eftersmak som håller i sig länge i munnen. Nej denna ölen klarar jag inte av att dricka upp.

0/5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste bilder och filmer från Instagram