×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Hitachino Nest Extra High smakar horribelt illa

Hitachino Nest Extra High smakar horribelt illa. Vem kan gilla denna smaken?

Om ölen

Producent: Kiuchi Brewery.
Land:
Japan.
Ölstil: Belgisk Stark Ale.
Styrka: 8%.
Flaskans bäst före: Maj 2019 (provsmakas 26 december 2018).
Pris vid inköp: 5 €.
Serveringstemperatur: Ska inte serveras alls.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Hitachino Nest Extra High smakar horribelt illa. Vem kan gilla denna smaken?

Ni som läst mina tidigare recensioner av öl från Kiuchi Brewery, vet att det inte varit någon positiv upplevelse. Hitachino Nest Extra High slår all time high i att smaka illa. Brutalt illa. Den ligger garanterat i topp 10 av de sämsta ölerna jag provsmakat. Vem kan gilla denna smaken?

Utseende

Oklar rödbrun färg med ljusbrun skumkrona.

Doft

Instängd jäst doft av torkad frukt. Det finns även nyans av nybakt limpa. Det är på det stora hela ingen jättetrevlig doft.

Smak

Det smakar så illa efter första klunken att jag inte klarar av att identifiera smakerna. Eftersmaken är lika horribel och tyvärr horribelt ihållande. Det blir ingen mer klunk här inte tänkte jag. Men tvingade i mig en till och grimaserna är verkligen inget man vill ska fastna på bild. Hur kan någon gilla denna smak?

Betyg

Hitachino Nest Extra High vill jag aldrig dricka igen. Nu har jag ingen minusskala på mina betyg, annars hade den fått samma betyg som det är kallt utomhus. Utomhus är det -3 grader. Kiuchi Brewery har producerat en öl, som ligger på tio i topp listan av sämsta öl jag någonsin testat.

0/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *