×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Hello my name is Agnetha smakar tropiska lingon

Hello my name is Agnetha från Brewdog smakar tropiska lingon.

Om ölen

Producent: Brewdog Brewery.
Land:
England.
Ölstil: Imperial IPA.
Styrka: 8,2%.
Flaskans bäst före: Oktober 2018 (provsmakas 20 december 2017).
Systembolagets beställningsnummer: 11657.
Pris: 34,90 kr.
Serveringstemperatur: 10°C – 12°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Hello my name is Agnetha smakar tropiska lingon. Kan det vara en god smakkombination?

IPA brukar vanligtvis erhålla en doft och smak av tropiska frukter. Hello my name is Agnetha från Brewdog Brewing har smaksatt sin med lingon! Jag uppmuntrar alltid till att våga tänja på gränserna, för oväntade smakkombinationer kan ju bli en kioskvältare. Så frågan är om Brewdog har prickat rätt med sin Hello my name is Agnetha?

Utseende

Gulorange oklar färg med gräddvit skumkrona. Stora men få bubblor när man vickar på glaset.

Doft

Doft av tropiska frukter som ananas, citrus, grapefrukt och lingon. Hade aldrig identifierat lingongdoften om det inte stått på flaskans etikett. Doften är trevlig.

Smak

Smak av lingon men även tropiska smaker som ananas, grapefrukt och citrus. Upplever en beska och humlebränna med en liten syrlighet i eftersmaken. Intressant smak, men det är något med kombinationen av lingon som inte gör mig helt exalterad. Precis som med doften så skulle jag inte kunnat identifiera smaken av lingon om det inte framgick på flaskan.

Betyg

Hello my name is Agnetha från Brewdog Brewing är en intressant och lite annorlunda Imperial IPA. Jag tycker den på det stora hela är trevlig, men det är något med kombinationen av lingon som gör att jag inte kan ge den full pott. Det är ingen öl jag måste köpa igen till varje pris. Detta är en öl som jag anser du ska dricka som den är eller till snacks. Det är möjligt att den passar till kryddstark asiatisk mat.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *