×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Hazy Town från Fjäderholmarnas Bryggeri

Hazy Town från Fjäderholmarnas Bryggeri är en mumsig öl med sin tropiska doft och smak. Detta är ölen som du verkligen ska spana in.

Om ölen

Producent: Fjäderholmarnas Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: New England IPA.
Styrka: 6,8%.
Bäst före: Juni 2026 (provsmakas 30 december 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 39619.
Pris vid inköp: 39,80 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Hazy Town från Fjäderholmarnas Bryggeri är en mumsig öl med sin tropiska doft och smak.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal.

När denna recensionen skrivs, så är Hazy Town från Fjäderholmarnas Bryggeri den andra ölen jag testat från bryggeriet. Den första jag testade samt några till kommer snart att publiceras här på ölbloggen. Du hittar dem då samlade här. Men jag ville börja med att publicera just denna recension. Eftersom jag ville berätta hur otroligt bra denna öl faktiskt är.

Utseende

Hazy Town har en oklar gul färg med äggskalsfärgad skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, mango, sockerkaka och apelsinkarsktär.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, mango, sockerkaka och ton av apelsin. Men vill också uppleva en kryddig ton av rosmarin. Beskan är markerad med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Hazy Town från Fjäderholmarnas Bryggeri är en mycket mumsig öl att dricka som sällskapsdryck eller till hamburgare och grillat kött. Men köper jag den igen? Alltså det kan jag absolut tänka mig och kommer så också att göra! Eftersom den smakar så himla bra.

4,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *