×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Hazy Bulldog APA från Gotlands Bryggeri

Hazy Bulldog APA från Gotlands Bryggeri är en välsmakande öl.

Om ölen

Producent: Gotlands Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: Amerikansk Pale Ale (APA).
Styrka: 5,7%.
Flaskans bäst före: Augusti 2021 (provsmakas 18 juni 2020).
Systembolagets beställningsnummer: 81359.
Pris: 21,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Hazy Bulldog APA från Gotlands Bryggeri är en välsmakande öl.

Då var deg dags att recensera en ny öl från Gotlands Bryggeri. Vill du läsa mina tidigare recensioner från bryggeriet, så hittar du dom här. Men låt oss nu fokusera på Hazy Bulldog APA. Mig veterligen finns den på de flesta Systembolag och ska därmed ses som en av bolagets standardöl. Jag har har tidigare köpt den, men har av någon outgrundlig anledning inte recenserat den. Förens nu.

Utseende

Oklar gulorangebrun färg med smutsgulvit tjock skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av anans, spadet från fruktcocktail på burk, bröd och grapefrukt. Det är en balanserad trevlig doft.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, grapefrukt och spadet från fruktcocktail på burk. Men det finns även en humlebränna. Tycker även det finns en ton av bröd. Beskan är markerat angenäm med eftersmak av tropisk frukt.

Betyg

Hazy Bulldog APA från Gotlands Bryggeri är en trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till rätter av korv, grillat kött och hamburgare. En julskinkssmörgås med stark senap tror jag skulle kunna passa bra också faktiskt. Men köper jag den igen? Det kan jag tänka mig att göra och jag har redan gjort det många gånger.

3,5/5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *