×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Gotlands Sleepy Bulldog Winter Ale är usch på flaska

Gotlands Sleepy Bulldog Winter Ale är usch på flaska.

Om ölen

Producent: Gotlands Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: Ale.
Styrka: 6,2%.
Flaskans bäst före: September 2018 (provsmakas 5 december 2017).
Systembolagets beställningsnummer: 11301.
Pris: 21,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras enligt mig.

Gotlands Sleepy Bulldog Winter Ale är usch på flaska!

Gotlands Sleepy Bulldog Winter Ale från Gotlands Bryggeri är ett praktexempel på dålig öl. Jag tycker vi skippar övrigt snack och går direkt till vad jag tycker.

Utseende

Mycket mörkröd oklar färg på gränsen till bäcksvart färg. Beige skumkrona och mycket små och kompakta bubblor när man vickar på glaset. Ser den julig ut? Ja det tycker jag den gör, men det är inget som påverkar betyget.

Doft

Fruktig doft med inslag av kryddor, bröd och en svag ton av choklad. Men det som utmärker sig mest är en lite sur konstig doft som inte är trevlig alls. Den sura otrevliga doften gör mig inte exalterad. Usch!

Smak

Smak av lite torkad frukt, med inslag av kryddor, bröd och svag ton av choklad med en bränd beska. Den brända beskan tar överhand och det blir inte trevligt alls. Usch!

Betyg

Gotlands Sleepy Bulldog Winter Ale är ingen trevlig öl där doft och smak inte imponerar alls. Det är ingen öl jag köper igen. Det blir helt enkelt usch på flaska och den åkte ner i vasken illa kvickt! Betyget blir usch!

0/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *