×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

FrauGruber 24/7 från FrauGruber Craft Brewing

FrauGruber 24/7 från FrauGruber Craft Brewing är bara nästan god.

Om ölen

Producent: FrauGruber Craft Brewing.
Land:
Tyskland.
Ölstil: Ljus lager.
Styrka: 5,1%.
Burkens bäst före: April 2022 (provsmakas 14 juni 2021).
Systembolagets beställningsnummer: 1023.
Pris vid inköp: 24,90 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

FrauGruber 24/7 från FrauGruber Craft Brewing är bara nästan god.

På något sätt gillar jag bryggerier som inte bara gör ännu en lager. FrauGruber 24/7 från FrauGruber Craft Brewing är en ljus lager men med lite mer ton av tropisk frukt. Men den är trots det bara nästan god. Alltså jag tycker smaken spretar lite,

Utseende

FrauGruber 24/7 har en oklar gul färg med smutsvit skumkrona

Doft

Upplever en lätt humlearomatisk tropisk doft av ananas, och spadet av fruktcocktail på burk.

Smak

Maltig lite humlearomatisk smak av tropisk frukt av bland annat ananas och grapefrukt samt ton av bröd. Men tycker även det finns en slags ton av rosmarin. Beskan är markerad med eftersmak av citrus.

Betyg

FrauGruber 24/7 är en lite underlig öl. Alltså det är inget fel på doft och smak. Men den är samtidigt också bara nästan god. Den spretar i smakbilden tycker jag. Men visst vill du ha en öl efter att du klippt gräsmattan, så slinker den ju absolut ner. Eller om man bara har det lugnt en varm sommardag. Den känns som en sommaröl och något du dricker samtidigt som du kanske fixar med grillen. Men köper jag den igen? Antagligen inte, men kan samtidigt förstå om du kanske gillar den. Alltså denna ölen har säkert sin skara med fans. Men mig tilltalar den inte till 100%.

3/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *