×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Eriksberg Original 0,0% alkoholfri

Eriksberg Original 0,0% alkoholfri från Carlsberg Sverige är helt okej öl. Jag tänker du serverar den främst till måltiden.

Om ölen

Producent: Carlsberg Sverige AB.
Land:
Sverige.
Ölstil: Alkoholfri lageröl.
Styrka: 0,0%.
Flaskans bäst före: December 2024 (provsmakas 23 februari 2024).
Pris vid inköp: 13,50 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Eriksberg Original 0,0% alkoholfri från Carlsberg Sverige är helt okej öl.

Vill du läsa mina tidigare recensioner från Carlsberg Sverige, så hittar du dom här. Men nu ska du läsa om Eriksberg Original 0,0% alkoholfri. Ni är ett par läsare som frågat vad jag tycker. Här har ni min åsikt.

Utseende

Eriksberg Original 0,0% alkoholfri har en klar gyllengul färg med smutsvit skumkrona.

Doft

Doft av främst knäckebröd, men det finns även en slags citruskaraktär.

Smak

Smak av främst knäckebröd, men precis som med doften så finns det även en citruskaraktär. Beskan är markerad med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden.

Betyg

Eriksberg Original 0,0% alkoholfri från Carlsberg Sverige är okej öl att dricka främst som måltidsdryck och då till all sorts mat. Alltså jag tänker den passar främst till måltiden. Det är inga stordåd till doft och smak upplever jag. Men det är samtidigt ingen jättedåligt öl heller. Alltid är det väl alltid någon som gillar den. Men köper jag den igen? Det lär nog inte ske.

3/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *