×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Ekologisk IPA från Train Station Brewery

Ekologisk IPA från Train Station Brewery är välsmakande öl med tropisk doft och smak. Läs hela recensionen på ölbloggen.

Om ölen

Producent: Train Station Brewery AB.
Land:
Sverige.
Ölstil: India pale ale (IPA).
Styrka: 6%.
Bäst före: September 2024 (provsmakas 21 maj 2023).
Systembolagets beställningsnummer: 1094.
Pris vid inköp: 27,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Ekologisk IPA från Train Station Brewery är välsmakande öl med tropisk doft och smak.

Är du glutenintolerant och gillar öl med smak av tropisk frukt, då ska du läsa vidare. Eftersom Ekologisk IPA från Train Station Brewery är i min mening en trevlig öl.

Utseende

Ekologisk IPA har en oklar gyllengul färg med smutsvit något gultonig skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av apelsin, mango, spadet av fruktcocktail på konservburk och ton som jag vill uppleva är tallbarr samt knäck.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av mango, apelsin, lite humlebränna, tallbarr, kryddor och knäck. Det finns en markerad beska med eftersmak av citrus, kryddigheten samt ton av lite humlebränna.

Betyg

Ekologisk IPA från Train Station Brewery är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till en saftig hamburgare. Men köper jag den igen? Alltså ser jag den framför mig på butikshyllan så kan jag allt ta en burk eller två. Eftersom smaken är trevlig.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *