×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Dugges Mango Mango Mango

Dugges Mango Mango Mango är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller aperitif. Gillar du mango och syrlig öl? Då ska du testa denna öl.

Om ölen

Producent: Dugges Bryggeri / Stillwater Artisanal.
Land:
Sverige.
Ölstil: Syrlig öl.
Styrka: 4,5%.
Bäst före: September 2025 (provsmakas 28 mars 2024).
Systembolagets beställningsnummer: 31828.
Pris vid inköp: 36 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ingen öl som jag skulle lagra.

Dugges Mango Mango Mango från Dugges Bryggeri

En syrlig öl som doftar och smakar mango? Det är precis det som är fallet med Dugges Mango Mango Mango. Alltså gillar du mango och syrlig öl, ja då är detta en öl du ska spana in. Denna ölen har bryggts i ett samarbete mellan Dugges Bryggeri och Stillwater Artisanal. Tillsammans har de ställt mangosmaken på prov.

Utseende

Dugges Mango Mango Mango har en oklar gul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Syrlig endimensionell doft av mango. Det är en liten koncentrerad saft känsla och det är även som att dofta i en skål med sura nappar godis.

Smak

Syrlig endimensionell smak av mango. Beskan är relativt markerad med eftersmak av syrlig mango. Men jag får även godiskänsla av suranappar.

Betyg

Dugges Mango Mango Mango är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller aperitif. Alltså det är så jag väljer att servera den. Men köper jag den igen? Jo men det kan jag tänka mig att göra. Eftersom det smakar bra.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *