×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Dopamine Addictive Pale Ale från 7 Fjell Bryggeri

Dopamine Addictive Pale Ale från 7 Fjell Bryggeri är trevlig öl av stilen amerikansk pale ale.

Om ölen

Producent: 7 Fjell Bryggeri.
Land:
Norge.
Ölstil: Amerikansk Pale Ale.
Styrka: 5%.
Burkens bäst före: Januari 2021 (provsmakas 31 augusti 2019).
Pris vid inköp: 39,90 nok.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Dopamine Addictive Pale Ale från 7 Fjell Bryggeri är trevlig öl av stilen amerikansk pale ale.

Dopamine Addictive Pale Ale från 7 Fjell Bryggeri är en öl av stilen Amerikansk Pale Ale. Den erbjuder en trevlig smak av bland annat tropisk frukt. På det stora hela, så smakar den därmed bra. Men det är troligtvis ingen öl jag skulle specialbeställa. Ni kommer att få läsa om varför.

Utseende

Oklar gulorange färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Maltig doft av ljust bröd, kryddor, tropisk frukt, lite omogen frukt och spadet från fruktcocktail på burk. Det doftar trevligt med fin balans.

Smak

Maltig smak av ljust bröd, kryddor, tropisk frukt och med markerad beska som håller i sig med eftersmak av tropisk frukt. Det är en balanserad trevlig smak som erbjuds i glaset.

Betyg

Dopamine Addictive Pale Ale från 7 Fjell bryggeri är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till mat som korv med bröd och hamburgare. Köper jag den igen? Står den framför mig på hyllan, så kan jag ta en burk. Men jag kommer inte specialbeställa den, eftersom det finns så mycket annan öl som också är bra. Den försvinner lite i utbudet av alla andra öl nämligen.

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *