×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Crocodile glutenfri från Krönleins bryggeri

Crocodile glutenfri från Krönleins bryggeri är helt okej öl.

Om ölen

Producent: Krönleins Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: Internationell stil.
Styrka: 5,2%.
Flaskans bäst före: September 2023 (provsmakas 30 december 2022).
Systembolagets beställningsnummer: 1551.
Pris vid inköp: 13,20 kr.
Serveringstemperatur: 4°C – 8°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Crocodile glutenfri från Krönleins bryggeri är helt okej öl.

Jag har en målsättning att testa mer glutenfri öl. Dessutom har jag en samlad lista på alla recensioner här. Där kommer du hitta Crocodile glutenfri, som denna recensionen handlar om. Vad tycker jag då om denna ölen? Alltså som rubriken antyder, så är den helt okej ändå. Men den förändrar inte världen med sin smak.

Utseende

Crocodile glutenfri har en klar gyllengul färg med gräddvit tjock skumkrona.

Doft

Maltig doft av knäckebröd, citruston samt en metallisk ton. Men det finns även en honungskaraktär samt en sötma i doften som är av en slags majskaraktär.

Smak

Maltig smak av knäckebröd, citrus, majs och honungskaraktär. Det finns även en beska med eftersmak av de smaker återfinns i smakbilden. Smaken är lite platt och tunn, men på något vis balanserad också.

Betyg

Crocodile glutenfri från Krönleins bryggeri är en helt okej öl att dricka som sällskapsdryck eller till all sorts mat. Detta är en öl att spana in för dig som är glutenintolerant. Men köper jag den igen? Alltså jag måste väl inte köpa den igen, men kan förstå om den uppskattas av många.

3/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *