×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Close To Water från Grebbestad Bryggeri

Close To Water från Grebbestad Bryggeri är lättsam men vattnig öl.

Om ölen

Producent: Grebbestad Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: Blonde Ale.
Styrka: 4,5%.
Flaskans bäst före: Februari 2021 (provsmakas 29 augusti 2020).
Systembolagets beställningsnummer: 31654.
Pris vid inköp: 17 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Close To Water från Grebbestad Bryggeri är lättsam men vattnig öl.

Close To Water är en lättsam öl, men samtidigt lite vattnig. Men jag kan förstå om den har sin skara fans som uppskattar den. Efter att du läst klart denna recensionen, så får du mer än gärna även läsa mina andra recensioner från Grebbestads Bryggeri.

Utseende

Klar gyllengul färg med gräddvit tjock skumkrona.

Doft

Maltig doft av ljust bröd, burkmajs och svag ton av kryddighet. Alltså det är nästan så man upplever en lite metallisk ton. Det är en enkel doft.

Smak

Maltig smak av ljust bröd, majs och kryddor med markerad beska och söt eftersmak av cornflakes och bröd. Jag kan tycka det är en lite vattnig känsla över smaken. men den är också lättsam.

Betyg

Close To Water passar att dricka som sällskapsdryck en varm sommardag eller till asiatisk het mat och grillat. Eftersom det är en lättsam öl, så kan jag förstå om den uppskattas av många. Speciellt en varm sommardag. Men köper jag den igen? Det lär nog inte ske faktiskt.

2,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *