×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Chocolate Milk Dark Brew

Chocolate Milk Dark Brew från Untitled Art är trevlig alkoholfri stout med mycket smak. Passar att dricka som den är eller till choklad.

Om ölen

Producent: Untitled Art.
Land:
USA.
Ölstil: Stout.
Styrka: 0,5%.
Flaskans bäst före: Januari 2024 (provsmakas 19 april 2023).
Systembolagets nr: 11958.
Pris vid inköp: 24,70 kr.
Serveringstemperatur: 10°C – 12°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Chocolate Milk Dark Brew från Untitled Art

Hur smakar alkoholfri stout? Ja alltså den som Untitled Arts har bryggt smakar bra. Det får bli att testa fler öl från bryggeriet och då hittar du dem samlade här.

Utseende

Chocolate Milk Dark Brew har en mörkt röd färg med lätt ljusbrun skumkrona.

Doft

Maltig rostad doft av främst mjölkchoklad och choklad. Men upplever även torkad frukt och ton av vad jag vill uppleva är kaffe.

Smak

Maltig rostad smak av främst mjölkchoklad och choklad. Men jag vill även uppleva ton av torkad frukt och kaffe. Beskan är återhållsam med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden. Men upplever även en smula bitterhet i eftersmaken och ton av mörkt bröd. Ölet ger också en sockrig munkänsla. Det kanske är farinsocker eller liknande i den?

Betyg

Chocolate Milk Dark Brew från Untitled Art  är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till efterrätter och bakverk av choklad. Undrar hur den skulle passa att ha som ingrediens i en gryta? Men köper jag den igen? Jo men det kan jag göra. Eftersom den är trevlig. Hade väl önskat att den inte gav en så sockrig munkänsla.

3,75/5

Upptäck mer öl från samma bryggeri eller ölstil:
Bryggeri: Untitled Art
Ölstil: Stout
Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *