×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Cascades of Haze från Grebbestads Bryggeri

Cascades of Haze från Grebbestads Bryggeri har tropiska dofter och smaker.

Om ölen

Producent: Grebbestad Bryggeri.
Land:
Sverige.
Ölstil: IPA.
Styrka: 5,3%.
Flaskans bäst före: Mars 2020 (provsmakas 9 augusti 2019).
Systembolagets beställningsnummer: 33598.
Pris vid inköp: 19,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Cascades of Haze från Grebbestads Bryggeri har tropiska dofter och smaker.

Jag har tidigare recenserat öl från Grebbestad Bryggeri här på ölbloggen. Upplevelsen har varit lite blandad. Nu ska du få läsa vad jag tycker om Cascades of Haze och jag tycker det är en helt okej öl. Jag har druckit godare öl av denna stilen, men jag kan förstå att den kan ha sin skara av fans.

Utseende

Oklar gul färg med gräddvit skumkrona.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, spadet från fruktcocktail på burk, mango och grapefrukt. Det är en balanserad trevlig tropisk doft.

Smak

Humlearomatisk tropisk smak av ananas, mango, grapefrukt med markerad beska och eftersmak av lite gräs och grapefrukt. Det finns en balans i smaken men jag tycker doften är bättre.

Betyg

Cascades of Haze från Grebbestads Bryggeri är en helt okej öl att dricka dom sällskapsdryck eller till grillat kött. Köper jag den igen? Antagligen inte eftersom jag druckit godare öl av stilen. Men jag kan förstå om den har sin skara fans som uppskattar den.

3/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *