×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Beerbliotek Make Tiny Changes To Earth #294

Beerbliotek Make Tiny Changes To Earth #294 är en helt okej öl.

Om ölen

Producent: Beerbliotek AB.
Land:
Sverige.
Ölstil: Session IPA.
Styrka: 3,3%.
Flaskans bäst före: Mars 2022 (provsmakas 31 augusti 2021).
Pris vid inköp: 22,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Beerbliotek Make Tiny Changes To Earth #294 är en helt okej öl.

Då var det dags att testa en folköl från Beerbliotek. Du hittar tidigare recensioner från bryggeriet här. Vad gäller Make Tiny Changes To Earth #294, så är det en öl av stilen session ipa. Med andra ord så finns här en tropisk doft och smak.

Utseende

Beerbliotek Make Tiny Changes To Earth har en oklar ljusgul färg med bubblig porös skumkrona. Skumkronan ser ut lite som ett badskum.

Doft

Humlearomatisk tropisk doft av ananas, spadet av fruktcocktail på burk. Jag får en lite morgonjuice känsla över doften. Alltså den har en enkelspårig men samtidigt frisk och trevlig doft. men känner jag även lite grapefrukt också?

Smak

Humlearomatisk tropisk tunn smak av ananas, spadet av fruktcocktail på burk, grapefrukt och ton av tallbarr. Beskan är markerad med eftersmak av tropisk frukt. Smaken är lite obalanserad tycker jag. Alltså den varvar mellan att vara relativt smakrik, till att också smaka tunt, intetsägande och lite vattnigt. Beskan ligger kvar en bra stund i eftersmaken.

Betyg

Beerbliotek Make Tiny Changes To Earth #294 är en helt okej session IPA. Denna kan jag dricka en varm sommardag, eller till en saftig hamburgare. Den är inte dålig på något vis, men heller inte fantastisk. Alltså den var rolig att testa, men köper den igen gör jag nog inte. Men jag kan absolut förstå om den kan uppskattas av många. Ja menar får jag den i handen så kommer jag ju inte klaga i någon större utsträckning.

3/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *