×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

Beerbliotek Every Li’l Thing #314

Beerbliotek Every Li’l Thing #314 är trevlig folköl.

Om ölen

Producent: Beerbliotek AB.
Land:
Sverige.
Ölstil: Amerikansk Pale Ale.
Styrka: 3,5%.
Flaskans bäst före: Juni 2022 (provsmakas 31 augusti 2021).
Pris vid inköp: 22,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

Beerbliotek Every Li’l Thing #314 är trevlig folköl.

Då var det dags att testa en folköl från Beerbliotek. Du hittar tidigare recensioner från bryggeriet här. Vad gäller Every Li’l Thing #314, så är det en öl av stilen amerikansk pale ale. Jag måste säga att det är en trevlig smak.

Utseende

Beerbliotek Every Li’l Thing #314 har en oklar orangebrun färg med smutsvit lätt brun skumkrona.

Doft

Maltig doft av ljust bröd, citruston, kryddor, något slags lösgodisdoft, ljus sirap och karamell. Det är en lite tillbakalutad men samtidigt trevlig balanserad doft.

Smak

Maltig smak av bröd, karamellgodis och citrus. Beskan är markerad med eftersmak av bröd samt ton av citrus och karamell. Alltså det är en trevlig smak med bra balans. Den upplevs inte alls vattnig. 

Betyg

Beerbliotek Every Li’l Thing #314 är trevlig öl att dricka som sällskapsdryck eller till grillat kött, hamburgare eller varför inte korv med bröd och goda tillbehör. Alltså denna kan jag köpa igen. En trevlig folköl helt enkelt!

3,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *