×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

BarlindBeer God Ale är faktiskt en god öl

BarlindBeer God Ale är faktiskt en god öl som passar till julbordet. Men du kan också dricka den som sällskapsdryck såklart.

Om ölen

Producent: BarlindBeer.
Land:
Sverige.
Ölstil: Skotsk ale.
Styrka: 6,4%.
Burkens bäst före: Mars 2023 (provsmakas 12 november november 2022).
Systembolagets beställningsnummer: 38379.
Pris vid inköp: 33,90 kr.
Serveringstemperatur: 10°C – 14°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

BarlindBeer God Ale är faktiskt en god öl som passar till julbordet.

God Ale är den första ölen jag testar från det svenska bryggeriet BarlindBeer. Efter att ha testat denna ölen, så vill jag härmed testa mer öl från dem. Eftersom God Ale faktiskt är en god öl. ja det har ni ju redan fattat av att läsa rubriken. I framtiden hittar du recensionerna här.

Utseende

BarlindBeer God Ale har en mörkt röd på gränsen till svart färg med ljusbrun skumkrona.

Doft

Maltig rostad doft av torkad frukt, kryddor, kaffe, choklad, nötter, lakrits och mörkt bröd.

Smak

Maltig rostad smak av torkad frukt, kryddor, kaffe, choklad, nötter, lakrits och mörkt bröd. Det finns en beska med eftersmak av de smaker som återfinns i smakbilden. Men längre bak i smakbilden framträder även en pepprighet och jag upplever även en slags ton av soja.

Betyg

BarlindBeer God Ale är faktiskt en god öl att dricka som sällskapsdryck eller till julbordet. Men jag kan tro att den kan passa bra att även använda som ingrediens i en mustig gryta. Alltså det är komplex men samtidigt balanserad doft och smak. Men köper jag den igen? Det kan jag absolut göra. Eftersom det just är en välsmakande öl. Bra där BarlindBeer.

4/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *