×
×

Sök på Johans mat och Ölbloggen

A Ship Full Of IPA från Brutal Brewing

A Ship Full Of IPA från Brutal Brewing är besk och obalanserad.

Om ölen

Producent: Brutal Brewing.
Land:
Sverige.
Ölstil: India Pale Ale (IPA).
Styrka: 5,8%.
Flaskans bäst före: December 2021 (provsmakas 3 april 2021).
Systembolagets nr: 89425.
Pris vid inköp: 16,90 kr.
Serveringstemperatur: 8°C – 10°C.
Lagringsmöjlighet: Ska inte lagras.

A Ship Full Of IPA från Brutal Brewing är besk och obalanserad.

Då var det dags att testa öl från Brutal Brewing, som ägs av Spendrups Bryggeri. Alltså jag tycker A Ship Full Of IPA har ett tilltalande pris. Men smaken är sådär tycker jag. Det är inte det sämsta ölen jag druckit, men samtidigt är det ingen öl i världsklass. Alltså får jag den i handen så dricker jag allt upp den. Men nog tjatat och låt oss istället gå vidare till min upplevelse.

Utseende

Mörk bärnstensfärg med smutsig vit skumkrona som snabbt tunnas ut.

Doft

Här upplever jag en humlearomatisk doft av sirapslimpa, karamell, citrus och honung.

Smak

Jag tycker det är en humlearomatisk smak av sirapslimpa, karamell och citrus. Beskan är påtagligt markerad och med efterbesk smak av citrus och karamell.

Betyg

A Ship Full Of IPA från Brutal Brewing är aningens för besk för min smak. Jag tycker även den är lite obalanserad i smaken. Alltså förvänta dig ingen bomb av tropiska frukter, även om det finns citrustoner. Denna dricker du som sällskapsdryck, men en hamburgare eller revbensspjäll kan funka också. Men köper jag den igen? Det lär inte ske, även om priset är tilltalande.

2,5/5

Detta är en ölrecension och åsikterna är mina egna. Du som läser måste inte hålla med. Låt heller aldrig recensionen vara en avgörande faktor för att eventuellt inte köpa ölen. Bilda dig alltid en egen uppfattning. Upplevelse av doft och smak är personlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *